cpion geaccrediteerde opleidingen
CPION en SNRO Con Amore.
De opleidingen Medische Basiskennis MBK en Psychosociale Basiskennis PSBK van Con Amore is door o.a. het CPION en de SNRO geaccrediteerd. Beiden zijn door de zorgverzekeraars aangewezen om opleidingen te toetsen op de PLATO normen en ze hebben allebei een abituriëntenregister.
registeropleidingen wat zijn registeropleidingen.
Deelnemers voeren gedurende de opleidingen praktijkopdrachten uit binnen de eigen school en vragen hierop feedback van collegas en management. Bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland onderdeel CPION kunnen post-hbo-opleidingen geregistreerd worden als officiële Registeropleiding. Het is een beschermd predicaat, dat alleen door de SPHBO kan worden verleend.
Accreditatie CPION Centrum voor Post-Initieel Onderwijs Nederland Geaccrediteerde opleidingen bij de RINO Groep Utrecht.
Opleidingen en cursussen. Accreditatie CPION Centrum voor Post-Initieel Onderwijs Nederland. Voor alle werkterreinen en beroepen in en rond de ggz vind je bij de RINO Groep passende opleidingen en cursussen. Postmaster opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. Als Gz-psycholoog ben je een psychologische generalist die evidence-based kennis, vaardigheden en attitude inzet om te komen tot doelmatige diagnostiek, indicatiestelling en psychologische interventie.
Zorgverzekeraars accrediteren kwakzalvers Vereniging tegen de Kwakzalverij.
De opleiding wordt geaccrediteerd door het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland CPION, een private onderneming die registreert en erkenningen afgeeft voor het alternatieve circuit. CPION accrediteerde bijvoorbeeld het onderzoek en onderwijsprogramma van de Stichting Orthotes die ten doel heeft het verrichten of laten verrichten van onderzoek naar quantum-energetische toepassingen op natuurgeneeskundig terrein.
CPIONMedische: en psychosociale basiskennis.
Bent u een aanbieder van alternatieve zorg en heeft u vragen over uw huidige MBK en PSBK-niveau, over de aanvullende opleidingsmogelijkheden en/of over eventuele vrijstellingen? Helaas kunt u daarvoor niet bij CPION terecht, omdat CPION alleen relaties onderhoudt met de organisaties die CPION inschakelen en met de aanbieders van opleidingen.
CPIONMBK: en PSBK opleidingen op alfabet.
Opleiding laten toetsen. Diplomas en certificaten. Stichtingen die CPION vertegenwoordigt. Medische en Psychosociale Basiskennis. Snel opleiding zoeken. MBK en PSBK opleidingen op alfabet. Onderstaande MBK en PSBK opleidingen voldoen aan de PLATO eindtermen. Klik op de naam van de opleiding voor meer informatie.
CPIONDiplomas: en certificaten.
Nederlands getuigschrift in het buitenland. Heeft u een getuigschrift van een registeropleiding en wilt u in het buitenland gaan werken? Dan kunt u bij CPION een verklaring in het Engels aanvragen, waarin het niveau van de post-initiële opleiding wordt uitgelegd.
CPIONOver: CPION.
CPION doet dit in opdracht van vijf stichtingen, die zijn belast met het toezicht op de kwaliteit van deze opleidingen. In het verlengde van dit mandaat beheert CPION de diverse registers waarin deze opleidingen na een positief afgesloten toetsing worden opgenomen.
CPIONRegisteropleidingen: op alfabet.
Stichtingen die CPION vertegenwoordigt. Medische en Psychosociale Basiskennis. Snel opleiding zoeken. Registeropleidingen op alfabet. De met gemarkeerde opleidingen voldoen aan de PLATO eindtermen. Klik op de naam van de opleiding voor meer informatie. bouwCoördinator/Teamleider PO en VO SPHBO Hogeschool Utrecht, Centrum Theo Thijssen Utrecht.

Contacteer ons

Zoeken naar cpion geaccrediteerde opleidingen