opleiding medische basiskennis cpion
HBO Medische Basiskennis NCOI Opleidingen en Trainingen.
Behaalt u voor het examen een voldoende, dan ontvangt u het diploma HBO Medische Basiskennis van Hogeschool NCOI. Indien u eventueel verder wilt studeren en u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding. Duur van de opleiding: 3 maanden.
Medische Basiskennis.
Cpion registratie en toets. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig 75, Dit wordt alleen in rekening gebracht als u nog niet eerder een opleiding VoetreflexPlus, Oncoreflex, Chinli-Tuina, Acupunctuur of ChinHerbs bij Total Health heeft gevolgd. Schrijf je in voor de opleiding Medische basiskennis.
Hogeschool NTI: De enige CPION-geaccrediteerde flexibele blended learning opleider in Medische en Psychosociale Basiskennis in Nederland.
Hogeschool NTI: De enige CPION-geaccrediteerde flexibele blended learning opleider in Medische en Psychosociale Basiskennis in Nederland. Hogeschool NTI is de enige opleider in Nederland die de door CPION geaccrediteerde Medische en Psychosociale Basiskennis als flexibele blended learning opleiding aanbiedt. Blended learning combineert klassikale les met e-learning, waardoor studenten direct kunnen starten en flexibel en in eigen tempo het diploma kunnen behalen.
Medische basiskennis HBO niveau.
Met het behalen van de Medische Basiskennis opleiding, komt u in het bezit van een CPION erkend diploma, die voldoet aan de gestelde Plato-eindtermen van zorgverzekeraars. Daarnaast bieden we verschillende verdiepende nascholingen aan om vergoeding van uw cliƫnten te continueren.
Medische basiskennis CPION geacrediteerd.
Is de 10-daagse opleiding CPION geaccrediteerd? Ja, de opleiding is CPION geaccrediteerd en geeft een diploma waarop de zorgverzekeraars vergoeding geven voor je consulten. Moet ik de hele Medische Basiskennis opnieuw doen? De zorgverzekeraars hebben geen vrijstellings of overgangsregeling getroffen voor therapeuten met een eerder behaalde diploma Medische Basiskennis.
Medische basiskennis opleiding CPION / PLATO-erkend.
Met het diploma dat u met deze opleiding behaalt, voldoet u aan de eisen van PLATO en kunt u zich inschrijven in het door de zorgverzekeraars erkende abituriƫntenregister van CPION. Na afronding van de opleiding Medische basiskennis CPION weet u alles over de oorzaak, het verloop en de behandeling van de meeste ziektebeelden.
Vergelijk 12 Medische basiskennis opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
group Maximaal 32 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding. Max: 32 15 dagen HBO. Medische Basiskennis CPION geaccrediteerd. s-Hertogenbosch, Amersfoort en 9 andere regio's.' Medische basiskennis deel 1 De algemene Medische basiskennis leidt op tot het diploma die door CPION erkend en geaccrediteerd is.
Opleiding Medische Basiskennis CPION geaccrediteerd Ortho Health Foundation.
Medische Basiskennis Opleiding CPION. Volledige Medische Basiskennis met 50 ECTS punten CPION geaccrediteerd. Ton Couwenbergh, arts. Deze volledige CPION geaccredtieerde Medische Basiskennis opleiding met een totaal aantal van 50 ECTS punten wordt gegeven door Total Health Opleidingen en wordt door de Ortho Health Foundation gefaciliteerd.
CPIONMBK: en PSBK opleidingen op alfabet.
Opleiding laten toetsen. Diplomas en certificaten. Stichtingen die CPION vertegenwoordigt. Medische en Psychosociale Basiskennis. Snel opleiding zoeken. MBK en PSBK opleidingen op alfabet. Onderstaande MBK en PSBK opleidingen voldoen aan de PLATO eindtermen. Klik op de naam van de opleiding voor meer informatie.

Contacteer ons

Resultaten voor opleiding medische basiskennis cpion