opleiding verzuim en re integratie
Verzuim Hubert Consult.
Vertrouwenspersoon en verzuim. Bijscholingscursus voor vertrouwenspersonen. Waarom deze training? Langdurige uitval ten gevolge van ongewenste omgangsvormen komt relatief vaak voor. Maar weet u als vertrouwenspersoon dan wat uw cliënt allemaal te wachten staat? Hoe ziet het normale traject van ziekmelding en re-integratie eruit?
Re-integratie Kiezen Interviews met re-integratiespecialisten.
Ondanks de daling van het totale verzuim en de arbeidsongeschiktheid neemt verzuim en arbeidsongeschiktheid door psychische klachten toe. Van de Wajongers en mensen in de WIA heeft 37% een psychische aandoening en van de mensen met een bijstandsuitkering wordt aangenomen dat dit ongeveer een kwart betreft.
Vacature Casemanager verzuim per direct 75 Casemanager verzuim per direct 75 Werkenbij.
Vanuit PO ondersteunen de personeelsadviseurs het management hierbij. Als casemanager verzuim ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en het proactief adviseren van management en personeelsadviseurs over de schadelastbeperking op het gebied van arbeidsongeschiktheid en verzuim, dit doe je door het voeren van regie ondersteuning over de voortgang van het re-integratieproces gedurende de poortwachter periode.
Cursus ziekteverzuim en re-integratie HRM Academy.
Het is van belang om de risicos in kaart te brengen en het verzuim te meten. Hoe gaat u aan de slag? In de eendaagse cursus ziekteverzuim en re-integratie wordt op heldere en overzichtelijke wijze uitgelegd wat de regelgeving is rond arbeidsongeschiktheid en hoe deze regelgeving in de rechtspraak wordt uitgewerkt.
Ziekte re-integratie FNV.
Wat moet je doen als je op vakantie ziek wordt? Alles over ziekte en vakantie. Ernstig ziek en werk. Moet je je ziekmelden als je chronisch of levensbedreigend ziek bent? Kan je je contract laten aanpassen om minder te gaan werken?
Aan de slag met ziekteverzuim en re-integratie!
de handtekening van werkgever en werknemer. Verzuim en re-integratie in 4 stappen. Ter voorbereiding van het plan van aanpak kunnen de volgende stappen worden gevolgd.: Lees de probleemanalyse en het advies van de arbodienst goed door. Stuur de werknemer een exemplaar van de probleemanalyse en het re-integratieadvies.
Adviseur Verzuim Re-integratie Utrechtzorg.
Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM / PA, aangevuld met de opleiding Regie op verzuim en/of Register Casemanager, of de bereidheid deze opleidingen te volgen.; Relevante werkervaring op het gebied van Arbo en verzuim.; Actuele kennis van wet en regelgeving op het gebied van Arbo, Preventie en Verzuim.
VeReFi Verzuim Re-integratie en Financiën.
VeReFi is het kennisplatform van CS Opleidingen en staat voor Verzuim, Re-integratie en Financiën. Met een VeReFi-abonnement krijgt u handvatten om de geldstromen sociale zekerheid in uw organisatie inzichtelijk te maken. Dat kan al snel honderdduizenden euros schelen. Vraag vandaag nog uw abonnement aan en ontdek hoe u veel geld kunt besparen!
Opleiding re-integratieprofessional Bijstand naar Werk.
Voor succesvolle re-integratie, voor daadwerkelijke plaatsing in een baan is vaak meer mogelijk, veel meer. De opleiding wil re-integratieprofessionals en arbeidsbemiddelaars effectiever en succesvoller maken in het begeleiden van mensen naar werk. De nadruk ligt vooral op activeren, matchen, bemiddelen en plaatsen.

Contacteer ons

Op zoek naar opleiding verzuim en re integratie?